Το ζύμωμα του ψωμιού εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι απλή διαδικασία. Δεν είναι ένα απλό ανακάτεμα αλευριού νερού και προζυμιού. Έχει την τέχνη του, έχει τα μυστικά του. Δεν θα σας τα πούμε γιατί απλούστατα δεν τα ξέρουμε. Το ζύμωμα όπως και το ψήσιμο, έχει αρχίσει να ακολουθεί το όργωμα και το θέρισμα. Από τις λίγες νοικοκυρές που εξακολουθούν να ζυμώνουν το ψωμί της οικογένειας, είναι και η Αγγελική Λάγγη, η οποία  είχε την καλοσύνη να μας επιτρέψει να μπούμε στα άδυτα της κουζίνας της και να φωτογραφίσουμε την διαδικασία του ζυμώματος και την οποία υπερευχαριστούμε.